Advies

Advies

Als adviseur ondersteunen en ontzorgen wij onze opdrachtgevers bij het inventariseren, analyseren en oplossen van vastgoedvraagstukken. Atlant kan uw gehele project begeleiden; van initiatief tot realisatie en beheer.

Nieuw- of verbouwplannen

Wij adviseren van begin tot eind met het realiseren van het bouwproject. Samen met de opdrachtgever kaderen wij de opdracht, zodat wij de realisatie van de wensen in juiste banen kunnen leiden. Wij voeren zelf of in samenspraak met architecten en adviseurs zaken als ontwerp, technisch tekenwerk en de vergunningaanvraag uit.

Bouw- en investeringskosten

Atlant ondersteunt bij het ontwikkelen en/of toetsten van bouw- en investeringsplannen. Onze werkzaamheden variëren van de analyse van projectinvesteringen aan de hand van budgetramingen tot aan het aanvragen en vergelijken van offertes en begrotingen.

Realisatie

Voor de realisatie van een bouwproject is goede directievoering en bouwtoezicht essentieel. Atlant kan de zorg op zich nemen voor aspecten als planning, budgetbewaking, bouwbegeleiding en oplevering.

Beheer- en onderhoudsplannen

Tijdens de beheer- en onderhoudsfase ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het opnemen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Atlant kan het gehele beheer en onderhoud van uw vastgoed begeleiden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, kijk dan verder op deze website of neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij ingaan op uw specifieke vragen en plannen en geven wij u graag meer uitleg over onze deskundigheid, werkwijze en ervaring.